ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

ATELIER COLLECTIONS by IDEAL STANDARD

08/02/2021
ATELIER COLLECTIONS by IDEAL STANDARD

Ideal Standard

Unul dintre liderii mondiali în materie de soluţii pentru băi, cu o experienţă de peste 100 de ani, lansează, în colaborare cu renumitul birou de design Palomba Serafini  Associati, noua linie Atelier Collections, ce urmăreşte să consolideze filosofia brandului şi să contribuie la crearea băilor viitorului.

Atelier Collections:

Reprezintă o evoluţie firească în istoria Ideal Standard, ce aduce în centrul atenţiei o variantă actualizată a colecţiei de lavoare Ipalyss, iniţial lansată în 2017, cu un design semnat Studio Levien. Inspirându-se din valorile estetice ale brandului, unde culoarea joacă un rol major, Ludovica şi Roberto Palomba au dezvoltat o nouă paletă cromatică pentru colecţie. Este vorba de 10 noi nuanţe, cu nume precum Glossy Black, Slate, Kashmir, Sage sau Pomegranate, care inspiră şi infuzează designul băii cu emoţie.


Lavoarele Ipalyss au un design suplu şi sunt extrem de rezistente, graţie tehnologiei patentate Ideal Standard Diamatec®, dezvoltată pornind de la un mix unic de aluminiu şi cărămidă de şamotă. Rezultatul este un material ceramic cu totul nou, cu un aspect de impact şi care permite designerilor să realizeze imposibilul: linii foarte fine, suple, drepte şi, în acelaşi timp, un deosebit grad de rezistenţă, ce face ca materialul să fie potrivit şi pentru cele mai dificile contexte.
 
Linia Ipalyss este ideală pentru proiecte sofisticate, unde este important să se atingă un echilibru perfect între estetică şi durabilitate. Disponibile în diferite dimensiuni şi forme – oval, dreptunghiular sau rotund – lavoarele au în comun designul unic, suplu, ce maximizează dimensiunile lavoarului, îmbogăţind experienţa utilizatorului.
Incercam sa va reconectam la Server ...
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙