ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

showroom de peste 2.000 mp

Laguna showroom

De la showroom -ul de peste 2.000 mp, conceput special pentru a oferi acces la consultanță de specialitate și zona de testare directă a produselor, până la garanția extinsă și sprijinul de care ne bucurăm din partea mai multor arhitecți și designeri – toate sunt elemente cheie ale unei formule a succesului îndelung exersate.

Intr-o piata foarte competitiva, am inteles ca principalul garant al longevitatii trebuie sa fie focusul pe beneficiar.

Distributia produselor este asigurata de propriul sistem logistic pentru promptitudinea serviciului de livrare la client.

Pasiune pentru baia perfecta!

O companie puternică înseamnă și parteneriate la fel de puternice. Este unul dintre motivele pentru care am consolidat legături directe cu mărci de notorietate internațională, de la care importăm obiecte sanitare din gama medie și “high-end”.

projects

EXPERIMENTEAZA

Colecțiile expuse în showroom comprimă esența unei viziuni comune în domeniul amenajării spațiului din baie, aceea de persistență într-un proces de perfecționare și inovație în tehnologie și design. Echidistanța față de aceste două coordonate esențiale este mereu prezentă.

distributie

EXPLOREAZA

Nu e ușor să iei o decizie. Când renovezi sau decorezi o baie pentru prima dată, te pregătești să iei în calcul buget, timp, caracteristici tehnice pentru obiecte sanitare, spațiul disponibil și nu în ultimul rând propriile afinități estetice.

projects

ECHILIBRUL

Minimalist sau luxuriant, în rezonanță cu spiritul creator al designerului, stilul capătă formă. Piese al căror concept poartă semnătură unui Antonio Cittero sau Patricia Urquiola surprind prin ingenuozitate vizuală și funcționalitate.

Contact
experienta
26 ani experienta
calitate
100% calitate
nr.1 in piata
No. 1 in piata

Vezi. Alegi. Te bucuri.

Showroom-ul Laguna

"Cu ce începi într-un proiect de renovare a băii? Care sunt acele obiecte sanitare de bună calitate, ideale pentru bugetul disponibil? Cum găsești folosirea perfectă a spațiului din baie printr-un design impecabil, dar și pe gustul tău...?"

vezi showroom-ul
Incercam sa va reconectam la Server ...
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙