ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

importator si distribuitor

Bravo Group Romania

Sustinem de peste un sfert de secol partenerii din domeniu amenajarilor premium: showroom-uri, magazine on-line, retele de bricolaj, dezvoltatori, firme de constructii si instalatii, arhitecti si proiectanti.

Pentru fiecare canal de vanzare, am dezvoltat continuu cele mai complete servicii, pentru ca fiecare partener sa-si asigure satisfactia clientilor.

Referinte

Fie ca este nevoie de oferta unor branduri premium, de consultanta sau documentatie tehnica, de preturi competitive, de livrare rapida din stoc, de support de marketing, Bravo Group este alaturi de profesionistii din acest domeniu.

Solutia ta este experienta noastra!

Intampinam exigentele clientilor nostri cu mare bucurie pentru ca ne dorim sa fim cei mai buni in ceea ce facem iar satisfactia lor este recompensa noastra in fiecare zi.

DEPOZIT CENTRAL


stocuri reaprovizionate ritmic pentru +10.000 articole, de la 60 furnizori, din care 2000 aflate in promotie

TRAININGURI


Instruiri tehnice si comerciale permanente la fabricile partenere, in evenimente nationale anuale, sau la locatia clientului

SERVICII PERSONALIZATE


dropshipping, stocare in custodie, integrare comenzi/facturare, campanii punctuale de promovare, suport amenajare/promovare

Contact
experienta
Parteneriat
calitate
Calitate
nr.1 in piata
Experienta

Vezi. Testezi. Alegi.

Showroom

Pentru ca experiența alegerii materialelor potrivite pentru proiectul tău să fie cât mai simplă și plăcută, am reamenajat showroom-ul Laguna folosind cele mai moderne soluții de prezentare, inclusiv testarea directă a produselor puse în funcțiune.

Calatoria noastra

Evoluam impreuna. Din 1993

Compania Bravo Group ia fiinta, care se ocupa cu distributia produselor pentru amenajarea casei.

 
19
93
19
94
 

Incepe primul parteneriat extern, cu Bisk-Polonia, activ si in prezent. Se creeaza compania Bravo Group’95 Export Import, care deruleaza activitatile de import-export ale Bravo Group. Doi ani mai tarziu, toate operatiunile vor fi consolidate pe noua companie. Incepe constructia retelei nationale de distributie catre cele mai importante showroom-uri din tara.

Se deschide primul showroom destinat amenajarii bailor, numit Bravo House, in magazinul Unirea, Bucuresti. Incep importurile din Italia si SUA. Incepe activitatea de vanzare pe canalul de proiecte speciale.

 
19
95
19
96
 

Se adauga parteneriate cu companii din Spania Prima participare ca expozant la Construct Expo. Vom fi prezenti an de an, pana in 2008.

Se lanseaza brandul Laguna pentru showroomurile Bravo Group.

 
19
98
20
00
 

Incep parteneriatele cu companii din Elvetia si Germania Isi incepe activitatea Divizia de vanzari catre retele DIY, cu ocazia deschiderii primului magazine de acest tip in Romania ( Bricostore Militari ).

Firma cumpara cladirea din Valea Cascadelor, 24, unde isi muta sediul central si depozitul de la Piata Unirii Certificarea ISO 9001-2000, de catre IQNet si SRAC.

 
20
01
20
06
 

Se implementeaza Charisma ERP pentru gestionarea unitara a activitatilor operationale si contabile.

Incepe activitatea de transport international.

 
20
07
20
08
 

Depozitul se muta in A1 Business Park, beneficiind de 4500 mp.

Are loc la Hotel Orizont, Predeal, prima Conferinta Nationala Anuala cu dealerii Bravo Group Se lanseaza magazinul on-line e-Bath, ulterior rebranduit laguna.ro

 
20
11
20
15
 

Se deschide noul showroom Laguna la sediul central din Valea Cascadelor. In present, 2000 mp de expunere.

Se lanseaza activitatea de dropshipping pentru magazinele online partenere, care doresc acest serviciu.

 
20
19
20
20
 

Se implementeaza solutia de management a depozitului ( Crosspoint WMS ), integrate cu Charisma si platformele de curierat.

Incercam sa va reconectam la Server ...
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙