ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Hansgrohe PowderRain - revolutioneaza experienta zilnica a dusului

25/11/2020
Hansgrohe  PowderRain - revolutioneaza experienta zilnica a dusului

Dușul zilnic a devenit o parte specială a vieții de zi cu zi.
Baia a devenit o oază de plăcere, unde poți  să evadezi din realitate și să te reîncarci.
Este un loc în casă unde te poti retrage să te relaxezi, să te destinzi sau pur și simplu să te oprești pentru un moment.

Hansgrohe a dezvoltat un pulverizator pentru duș care face această experiență și mai speciala și te ajută să atingi acel moment de relaxare. Este o inovație care te va teleporta din viața de zi cu zi într-o nouă lume a dușului. Mii de micro-picături fine și mătăsoase îți acoperă pielea, îți relaxează simțurile și te lasă să plutești printre gânduri.

 

MAI MULTE PRIZE DE PULVERIZARE PENTRU MICRO PICĂTURI MICI

Prin tehnologia nou dezvoltată cu micro-pulverizare, un singur pulverizator PowderRain este mult mai fin decât jeturile de duș convenționale.

În loc de o singură ieșire de pulverizare pe fiecare duză, PowderRain are șase deschideri foarte fine, care transformă spray-ul în mii de micro-picături cu ajutorul unei tehnologii  sofisticate.

Ele sunt atât de fine, încât alunecă ușor pe piele, fără să ricoșeze. Acest lucru reduce automat splashing: un mare avantaj în dușurile deschise. 

„Și spray-urile sunt aranjate mai dens, ceea ce duce la o mai bună hidratare a pielii”, a declarat Jan Heisterhagen, Product Manager.

O experiență de duș care îți răsfață toate simțurile include și plăcerea acustică. În noul laborator de sunet Hansgrohe, experții au reușit să reducă zgomotul dușului PowderRain cu aproximativ 20%. Noile dușuri de mână Raindance Select S 120 P cu tehnologia PowderRain sunt silențioase ca o șoaptă, contribuind la o experiență de relaxare pură. 

Mini picături – efect maxim

Atunci când sunt concentrate, multe lucruri mici produc adesea un impact puternic: acesta este un alt principiu al naturii care face ca noul spray PowderRain să fie atât de eficient. Datorită numărului mare de picături, apa acoperă zone mai mari ale corpului. Acest lucru face ca PowderRain să fie foarte eficient, de exemplu, atunci când clătim șamponul.

Acest nou mod de pulverizare ajută la economisirea apei: PowderRain reduce consumul de apă în dușurile de mână cu aproximativ 30% la doar 12 litri pe minut.

Mai puțină apă înseamnă, de asemenea, un consum redus de energie.

Incercam sa va reconectam la Server ...
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙