ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Modulul Geberit DuoFresh- Aerul proaspăt din baia dumneavoastră

25/11/2020

Aerul proaspăt din baia dumneavoastră

Mirosurile neplăcute din baie au reprezentat în ultimii ani o problemă pe care multă lume a încercat să o rezolve. Odorizantele, bețele parfumate, deschiderea geamurilor și altele asemenea sunt soluții familiare pentru toată lumea. Însă, datorită tehnologiei de ultimă generație, aceste metode pot intra sub umbrela trecutului.

Ce-ar fi dacă o piesă mică, ascunsă și ingenioasă v-ar ajuta la îndepărtarea mirosurilor chiar dinainte ca acestea să se facă simțite?! Funcționând pe principiul unei hote, ce a reprezentat un standard pentru mult timp în bucătărie, modulul DuoFresh marca Geberit reușește să păstreze un aer plăcut în baie fără să ocupe spațiul prețios din această cameră. Acest modul este conceput în așa fel încât să absoarbă mirosurile direct din vasul WC, să le purifice cu ajutorul unui filtru ceramic, iar mai apoi să le întoarcă în încăpere. Acest traseu este extrem de eficient, deoarece împiedică mirosurile neplăcute să se răspândească în întreaga baie de la început.

 

Senzor de proximitate

Datorită unui senzor de proximitate, extragerea mirosurilor se pornește întotdeauna automat, de îndată ce o persoană se așează pe vasul WC. Prin urmare, acest modul constituie o metodă eficientă și în cazul toaletelor pentru oaspeți.

 

Combinație perfectă cu Geberit Sigma

Puteți beneficia de un confort suplimentar datorită unei lumini de orientare LED și compartimentului pentru pastile odorizante. Modulul Geberit DuoFresh poate fi ușor instalat pe orice rezervor Geberit Sigma și poate fi combinat cu aproape orice clapetă de acționare a spălării din gama Sigma -modelele 01, 10, 20, 21, 30 și 50.

Incercam sa va reconectam la Server ...
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙